Mapa serwisu
Nie jesteś zalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się

Wnętrza

Biuro dla firmy Levi Strauss

Charakter: Wnętrza biur
Data realizacji: 2013
Lokalizacja: Warszawa
Powierzchnia: 1000,00 m2
Pracownia: OTOMI Store Design Lab

Galeria

Firma Levi Strauss Poland powierzyła nam zadanie dostosowania swojej nowej siedziby do charakteru marki. Kreatywny zespół miał duże pole do popisu. W zakresie naszego projektu była recepcja, pokoje konferencyjne, showroom i kuchnia ze strefą relaksu, tzw. chillout oraz część powierzchni wspólnych. W każdym z pomieszczeń zaproponowaliśmy indywidualnie projektowane elementy dostosowane do wytycznych marketingowych klienta. "Gadżety" były produkowane w wybranych warsztatach i firmach meblarskich pod ścisłym nadzorem projektantki z pracowni Otomi.

Zobacz publikacje tego użytkownika:

Realizacje:

Biuro dla firmy Levi Strauss

Data dodania: 15/03/2016

Firma Levi Strauss Poland powierzyła nam zadanie dostosowania swojej nowej siedziby do charakteru marki. Kreatywny zespół miał duże pole do popisu. W zakresie naszego projektu była recepcja, pokoje...

więcej

Salon Joanny Klimas

Data dodania: 15/03/2016

Życzeniem naszej klientki Joanny Klimas było stworzenie miejsca, które łączy w sobie sklep, kawiarnię i wzorcownię. Miejsca, w którym klientki nie tylko mogłyby przymierzyć projektowane przez nią k...

więcej

Zobacz więcej informacji o użytkowniku:

Dodane przez: Otomi_pl
Dodano: 15/03/2016, Zmodyfikowano: 15/03/2016
Powrót do kategorii: Wnętrza

Newsletter

facebook

Aktualności

KONKURS NA OPRACOWANIE KONCEPCJI ARCHITEKTONICZNEJ MOSTU PIESZO–ROWEROWEGO PRZEZ WISŁĘ (COMPETITION FOR AN ARCHITECTURAL CONCEPT OF A PEDESTRIAN AND CYCLIST BRIDGE OVER THE VISTULA RIVER)

[08/01/2017]

Celem Konkursu jest wyłonienie najlepszej pod względem architektonicznym, wizualnym, użytkowym, komunikacyjnym i ekonomicznym koncepcji architektonicznej mostu pieszo-rowerowego./The aim of the com... więcej

Konkurs architektoniczno-urbanistyczny na opracowanie koncepcji przebudowy schodów terenowych wraz z otoczeniem pomiędzy ulicą Kalwaryjską i ulicą Zamoyskiego stanowiących przedłużenie ulicy Śliskiej w Krakowie.

[08/01/2017]

W zakresie realizacyjnym konkursu, zamawiający spodziewa się uzyskania najlepszych rozwiązań pod względem urbanistycznym, architektonicznym i funkcjonalnym oraz optymalnych rozwiązań materiałowych,... więcej

Koszt projektu instala...

[21/01/2017]

Witam,

Chciałbym się dowiedzieć ile kosztuje przygotowanie przez elektryków z którymi współpracujecie:
- adaptacji projektu gotowego
- wykonanie instalacji elektrycznej wewnętrznej w indywidua... więcej

Re: Panele czy deska?

[20/01/2017]

I znowu, kto co woli... ja mam w domu panele i nie narzekam, ale ktoś inny będzie np. wolał deskę, bo też wygląda ładnie. Myślę, że panele są mniej wytrzymałe na wilgoć i inne rzeczy związane z uży... więcej

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies. Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. Dowiedz się więcej tutaj. ×