Zmoderowany przez:
dorota
|
Środa 26 Maj 2021, 14:00:28
Re: ogród marzeń Chciałabym podzielić swój ogród na konkretne sekcje: wypoczynkową, kwiatową, grillową, do których będzie się kolejno przechodzić po wąskiej alejce. Co myślicie o tym, żeby taką dróżkę zrobić z kostki brukowej? Podobają mi się takie jak tutaj: https://pebia.pl/produkty/decorativo Mam dosyć duży ogród i taka alejka, która zakręca między drzewami, a także prowadzi bezpośrednio do drzwi frontowych oraz garażu wyglądałaby bardzo ładnie. Tylko zastanawiam się nad wzorem, bardziej nowoczesny czy klasyczny?
|
Zmoderowany przez:
dorota
|
Piątek 06 Sierpień 2021, 15:49:30
Re: ogród marzeń ![]() Podsyłam zdjęcia realizacji 2 ogrodów z Festiwalu Krajobrazu "In Garden" w Lublinie. Aranżacja łączy naturę z nowoczesnym oświetleniem firmy LumoTubo, które pozwala na dowolne konfigurowanie światła w wybranej przestrzeni. Mam nadzieję, że kogoś zainspirują. Gdyby ktoś był zainteresowany, można się skontaktować z lubelskim producentem tub ledowych przez stronę internetową. Pozdrawiam
![]() |
Zmoderowany przez:
dorota
|
Czwartek 30 Wrzesień 2021, 11:18:18
Re: ogród marzeń Piękny ogród to nie tylko przyjemny dla oka wygląd, ale też bazowanie na ekologicznych rozwiązaniach. Ze swojej strony polecam obrzeża ogrodowe z https://sammler.com.pl , które z łatwością pomogą nam rozplanować jego wygląd i wygodnie określić strefę, na której ma rosnąć trawa.
|
Zmoderowany przez:
dorota
|
Poniedziałek 02 Czerwiec 2025, 09:17:56
Re: ogród marzeń Jeśli planujesz urządzanie ogrodu, to koniecznie zajrzyj do sklepu internetowego Ogrodolandia. Znajdziesz tam nie tylko wysokiej jakości meble ogrodowe - ale także najróżniejsze elementy ogrodowej architektury. Jestem pewna, że będzie to trafiony wybór.
|
Architektura

Pomnik został zaprojektowany przez Quentina Blaisinga i Alicię Borchardt z pracowni Blaising Borc...
Wrzesień 10, 2025

Budynek Gambit Office, autorstwa KWK Promes, został uhonorowany nagrodą the International Archite...
Sierpień 25, 2025
Konkursy

Organizatorzy International Garden Festival ogłosili nabór propozycji projektów ogrodów tymczasowych, które zostaną zaprezentowane podczas 27. edycji Festiwalu. Wydarzenie odbędzie się od 20 czerwc...
Wrzesień 10, 2025

The HØW Competition calls upon aspiring young architects, landscape architects, building and structural engineers, planners, builders, material and environmental scientists, product designers, and...
Wrzesień 8, 2025
Prawo
Ustawy i rozporządzenia aktualizowane na bieżąco dzięki współpracy z kancelarią.
Opiekunem merytorycznym działu Prawo jest kancelaria prawna Chałas i Wspólnicy...
Listopad 21, 2014
Ustawy i rozporządzenia aktualizowane na bieżąco dzięki współpracy z kancelarią.
Opiekunem merytorycznym działu Prawo jest kancelaria prawna Chałas i Wspólnicy...
Sierpień 26, 2009
Wydarzenia

Interioro Design Days to wyjątkowe wydarzenie stworzone z myślą o architektach, projektantach wnę...
Sierpień 26, 2025

Konferencja Hotel Investors Meeting - wyjątkowe spotkanie ekspertów, inwestorów, deweloperów, gen...
Sierpień 8, 2025